Logo%20nageba%20en%20bt%20voor%20fikket%20witte%20tekstConcert 'East & West' - Hari Paudyal en Hélène Philippart - Torhout


Hari Prasad Paudyal, van Nepalese origine en wonend in India, is een bansuri fluitist in hart en nieren. Hij won al awards als bansuri speler en heeft een master Muziek op zak. Op dit moment werkt hij zelfs aan zijn doctoraat.


Hélène Philippart is geboren in Frankrijk en heeft doorheen haar leven in heel wat landen gewoond. Op dit moment heeft ze haar stek gevonden in Zwitserland.
Haar huidige teacher is Pt. Rabindra Naran goswami.


Beiden ademen muziek... letterlijk. Hun professionele carrière en tal van concerten zijn hier dan ook getuige van.Samen hebben ze het “
East & West: A Sacred Music Project”, die ze ooit gestart zijn om de luisteraars te verbinden met de spirituele en meditatieve tradities uit de klassieke muziek, van zowel het Oosten als het Westen.

Beiden zijn niet alleen geïnspireerd, maar vooral ook opgeleid in de prachtige klanken van Indische ragas, Vedische mantra's en shlokas.

De bansuri fluit, alsook de Westerse dwarsfluit, samen met hun stemmen worden gedragen door prana, de kracht van het leven, de heilige adem.

Met deze prana hopen ze jou de kans te geven om met je je met je innerlijke ritme te verbinden en zodoende vrede te vinden.
 

Meer info vind je op hun site: www.sacredmusic.in

 

 

 

 

 

  

Concer East & West (€20,00)

Einde verkoop

30 mei 2018, 19:30 - 20:30 (GMT +00:00 London)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Boventoon
Landstraat 11
8820 Torhout

Google maps »