Logo%20nageba%20en%20bt%20voor%20fikket%20witte%20tekstKundalini yoga 'Leaf it, Let it FALL' met Sofie - reeks van 5 beurten - Torhout


Deze herfstreeks luidt 'Leaf it, Let it FALL'.

Na een mooie warme zomer, heeft de herfst terug vol zelfvertrouwen zijn intrede gemaakt. In volledige overgave aan de stroom van verandering houdt hij z’n metamorfoses als een spiegel voor ons en spoort hij ons aan z’n natuurlijke ritme te volgen. Als onderdeel van dit prachtige natuurgebeuren worden ook wij uitgenodigd om een stapje terug te zetten, ons naar binnen te richten en ons eigen licht te herontdekken. En zoals de bomen hun bladeren zo moeiteloos loslaten, is dit ook voor ons de ideale tijd om lagen los te laten die niet langer bij ons horen, ons niet langer dienen en ons tegenhouden om volledig in onze kracht te gaan staan. 

En dat is exact wat we gaan doen in deze hartverwarmende en pittige lessen van de herfstreeks 'Leaf it, Let it FALL' waarop je van harte welkom bent.

Kundalini Yoga, ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd, is werkelijk een snelweg naar transformatie op alle niveaus. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een unieke combinatie van verschillende tools en technieken zoals asana’s (yogahoudingen), meditatie, mantra, pranayama (ademhalingstechnieken), bandhas (body locks) en mudra’s (handposities/bewegingen). Dit laat toe om jouw ‘beperkte zelf’ te doorprikken en jouw ware kern wakker te maken, zodat je deze kan benutten in het dagelijks leven. Kundalini yoga is voor iedereen toegankelijk die meer uit het leven wil halen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, relationeel als spiritueel vlak. Kundalini yoga stelt je terug in staat diep te ontspannen en sterker, gezonder en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan.Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten.

Warme herfstgroeten en tot gauw!


 

 

Kwaliteit en service is voor ons belangrijk: matje en blokjes zijn ter plekke aanwezig.
Sjouwen aan eigen materiaal hoeft dus niet.

 

Yogadocente Sofie Monserez zorgt voor de begeleiding.

 

Deze reeks gaat door op donderdag 25/10 - 01/11 - 08/11 - 15/11 - 22/11.

 

  

  

    

 
 

Reeks Kundalini yoga 5 beurten (€65,00)

Einde verkoop

25 oktober 2018, 20:00 - 21:30 (GMT +00:00 London)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Boventoon
Landstraat 11
8820 Torhout

Google maps »